Add Your Blog | | Signup
SUPERHERO MAMA · 2W ago

Family Day TK7 - Gambang Water Park, Here We Come! (Part 2)

okeh! semangat nak sambung citer gambang hehe.. serius la, takleh nak move on terbayang lagi ke'best'an nya day 1 kita dah lenjan water park keluar semua perangai sebenar, haha! day 2 kita l...
SUPERHERO MAMA · 2W ago

Family Day TK7 - Gambang Water Park, Here We Come! (Part 1)

walau hampir sebulan berlalu nak jugak up kat sini walau dah hampir sebulan tu jugak mamaZN masih tak boleh nak move on! sebab seronok sangat! 1st experience pada kami penduduk TK7 :) 4-5 ma...
SUPERHERO MAMA · 3W ago

JJCM | Lunch Bersama Famili @ Cafe UAK Batu 3 Shah Alam

ya ampunnn..! dekat sebulan takde entry bulan 3 langsung takde! ni ha, baru nak ada... apa nak jadik la mak zakwan ni, haha! kejadian dah lama, mak baru nak update sindrom kemalasan melanda ...
SUPERHERO MAMA · 1M ago

#familiZNZN di Bukit Cahaya Seri Alam

ni citer time cuti thaipusam aritu lama betul baru nak update huhu.. ampun! cuti sehari tapi papaZN nak gembirakan anak-anak padahalnya papaZN still kerja on that day makanya moh la pegi yg ...
SUPERHERO MAMA · 2M ago

JJCM | Sarapan Pagi Di Kedai Makcik Capati, Shah Alam

aritu saje google 'sarapan pagi sedap di shah alam' saje nak tukar angin... asek gi kedai mamak je kan, hewhew ;) google suggestkan 1 kedai ni namanya 'Kedai Makcik Capati' lokasi kat seksye...
SUPERHERO MAMA · 2M ago

Jalan-jalan IKEA & Tengok Lion Dance @ IPC

macam dah lama sesangat tak pegi ikea tetibe rasa macam nak pegi :) cuti cny aritu baru berkesempatan lama mamaZN memendam perasaan tau, haha! asek dulu kan anak-anak je, kali ni bagi mama p...
SUPERHERO MAMA · 2M ago

Redeem Voucher Traveloka | Ascott Sentral, Kuala Lumpur Yang BEST Jadi Pilihan :)

akhir tahun lepas mamaZN ada menang contest by traveloka :) dapat la hadiah voucher boleh guna untuk stay hotel @ beli tiket flight mamaZN pilih untuk stay kat hotel :) nak habiskan masa ber...
SUPERHERO MAMA · 2M ago

JJCM | Rezeki Makan Sedap @ Damai Steamboat & Grill, Sijangkang

orang kata, rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari :) alhamdulillah rezeki kami tu la kan, rezeki ni didatangkan dalam pelbagai bentuk dan cara bukan sekadar wang ringgit je keluarga yan...
SUPERHERO MAMA · 2M ago

Kek My Little Pony Untuk Nayli :)

salam 1 februari, hihihi.. dah masuk bulan ke-2 untuk 2017 moga yang baik-baik aja untuk kita semua......besday kakak nayli bulan 12 (krismas) tapi akhir bulan 1 baru mamaZN dapat realisasik...
SUPERHERO MAMA · 3M ago

Tips Kemas Buku Sekolah Anak :)

chewahhh, nak bertips-tips bagai, haha! sharing is caring gitewww mana kita bleh share, kita share la kan untuk memudahkan kerja kita jugak :) tips asal milik kawan blogger kita-anje (tq anj...