Add Your Blog | | Signup
Supplement Untuk Semua · 1Y ago

Cara jahit poket baju melayu

http://sweetandsimple47.blogspot.my/2015/08/cara-membentuk-dan-menjahit-poket-baju.html?m=1
Supplement Untuk Semua · 1Y ago

Cara mudah jahit poket sisi kain, jubah atau blouse

http://kakazz.blogspot.my/2015/02/cara-mudah-menjahit-poket-sisi.html?m=1
Supplement Untuk Semua · 1Y ago

Mama nak keje dah sayang...

Assalamualaikum. . Cuti2 ni menu apa utk minum ptg kita?? HihiAri ni start membiasakan rutin penyusuan dan tidur utk baby fathi adni... maklumla dok ngan opah.. kena pastikan minimal ragam b...
Supplement Untuk Semua · 2Y ago

Jaundice tak turun turun...

Ye lah... anak saya mmg sume kena jaundice ni.. tp plg lama pun dlm seminggu mcm tu dah turun n discharge dari pemerhatian klinik kesihatan...Tp kes fathi mula hari kedua... bacaan 149 ... o...
Supplement Untuk Semua · 2Y ago

Freemie cup kurangkan kuantiti susu?

Assalamualaikum. .. mama dah nak kena bersihkan sawang blog ni... hahaha mama insaf ker??? Mudah2an la..Mama dah selamat lahirkan Muhammad Fathi Adni 18.10.15 .. syukur alhamdulillah. . Ntah...
Supplement Untuk Semua · 1Y ago

Diet Atkins untuk ibu menyusu... susu jadi racun?

 sejak berat yg tak terbendung ni... kita cuba lah kurangkan berat since anak pun dah setahun 4 bulan.. so saya pilih diet atkins... jangan tersilap plak ye...  saya tahu banyak pandangan ne...