Add Your Blog | | Signup
SURIA AMANDA · 23h ago

Apa Yang Uniknya Percutian Di Kota Metropolitan Kuala Lumpur?

Hi Korang....Cuti sekolah hujung tahun bakal tiba...korang dah plan ke percutian?Tak kisah...
SURIA AMANDA · 1d ago

Nikmati The Best Cheese Cake In South East Asia Di The Tokyo Restaurant Isetan Bukit Bintang

Hi Korang...........Peminat Japanese food meh follow dekat- dekat rapat- rapat meh...Kak Bedah nak citer skit ni..last week Sabtu Kak Bedah dan my kawan- kawan di jemput makan best- best kat Japanese restoran terkenal di  Bukit Bintang Kuala Lumpur h...
SURIA AMANDA · 1d ago

Difikirkan Gurauan Anak Kecil Selalu ‘Call’ Lelaki Ini Panggilnya ‘Ayah’..Bila Siasat², Hatinya Jadi Amat SEBAK !!!

Difikirkan Gurauan Anak Kecil Selalu ‘Call’ Lelaki Ini Panggilnya ‘Ayah’..Bila Siasat², Ha...
SURIA AMANDA · 3d ago

Resepi Sambal Ikan Bilis Petai Mudah Dan Sedap

Hi korang,Rasanya dah banyak kali SA share resepi Sambal ikan bilis petai ni, kebetulan kawan office bagi petai 5 papan so SA decided untuk buat sambal ikan bilis aje. Udang mahal Kak Ton oiii...takde la SA nak beli udang...bukan tak boleh beli sebab...
SURIA AMANDA · 3d ago

Why are you still paying to service your air-conditioner ?

We all know that when it comes to cost of living, it's generally a one-way street -- one t...
SURIA AMANDA · 3d ago

Lanafira Portal Online Butik Pakaian Muslimah Terkenal

TRENDY |AFFORDABLE|QUALITYHi korang....Semua orang sukakan sesuatu yang trendy, sesuatu ya...
SURIA AMANDA · 4d ago

Wajah Berseri Sekelip Mata Tanpa Mekap Dengan 9 Herbs Beauty In The Drops

Beauty In The Drops UV Face Primer + Luminous Day SerumCantik...menarik..kau memang debomb...haaaaa...x sungguh tak kata kan...SA dah jumpa dah jalan penyelesaian untuk mekap yang sempurna. Tiada masalah mekap bercapuk dan mekap tidak tahan lama dah....
SURIA AMANDA · 4d ago

Masakan Simple Menggamit Selera Bonda

Assalammualaikum...Selamat pagi korang...SA senyap tanpa sebarang entry baru weekend kan...huiiii....giler pemalas lipas weekend ni...pc Dania dah on..broadband dah on...tapi nak mulakan entry tu alahaiiii....kenapa la takde langsung idea yang muncul...
SURIA AMANDA · 1w ago

Kari Kepala Ikan Mayong Campur Sayur Bendi Bekal Ke Office

Peningkatan kos sara hidup tahun demi tahun menyebabkan suri rumah / Ibu bekerja semakin bijak mencari jalan untuk menjimatkan kewangan dengan memasak dari rumah. Selain mengurangkan perbela...
SURIA AMANDA · 1W ago

Pekena Ayam Bakar Waroeng Penyet NuSentral Pulak....

Hi korang...Haih letih makan ayam dah...hahahaa...tapi kali ni makan kat Waroeng Penyet Nu...