Add Your Blog | | Signup
SURIA AMANDA · 7h ago

Projek Masyuk Minggu Ni..

Hi korang...Eh projek apa plak minggu ni kan...okey Ahad nanti SA akan bertungkus lumus masak sambal paru yang kawan- kawan opis order...gigih ni buka order untuk beberapa kawan yang order...ini testing2 jer dulu..kalau ada sambutan insyaallah SA aka...
SURIA AMANDA · 16h ago

Snapchat Takde Kerja Buat Kerja...

CARA- CARA INDIVIDU MENANGANI STRESSHi korang...Kawan SA ni kan...kegilaan dia kalau amik gambar buat versi snapchat..SA pun kalau dia halakan kamera memang bagi kerjasama...pas tu gelak kuat2..haaaa..ini la cara kitorang lepaskan stress atau penat.....
SURIA AMANDA · 1d ago

Nescafe Smoovlatte Pilihan SA!!

Hi korang...Hari  ni kan SA busy betul...ke hulu ke hilir settlekan urusan kerja..mata ni plak rasa mengantuk x tau pasal apa. Padahal dah terlebih tido..hari- hari balik rumah tido memang awal..ye la duduk menyewa kan..apa jer nak buat..tak yah sibu...
SURIA AMANDA · 1d ago

Perkongsian Sebuah Kehidupan

photo from pinterest.comAda orang bangga dengan suaminya...akhirnya suaminya itu CURANG padanya.Ada orang bangga dengan anaknya...akhirnya Allah ambil nyawa anaknya. Tinggal semua di dunia.A...
SURIA AMANDA · 2d ago

Beautilicious Giveaway July 2017

BEAUTILICIOUS GIVEAWAY BEAUTILICIOUS GIVEAWAY 17-27 JULAI 2017JOIN BEAUTILICIOUS GIVEAWAY :1. Tulis entry dengan tajuk BEAUTILICIOUS GIVEAWAY2. ikuti syarat lain seperti entry SINI.3. Letakk...
SURIA AMANDA · 2d ago

Amalan Membawa Bekal Kembali Lagi ...

Hi korang...Korang tau SA memang bawak bekal pi kerja kan...lepas raya ni amalan bawak bekal tu bermula kembali..almaklumlah masa raya banyak betul guna duit kan...so nak menanti hingga ke g...
SURIA AMANDA · 3d ago

Pot Luck Suka - Suka Level 11

Hi korang..Semalam SA dan kawan- kawan kat opis buat pot luck, kami buat pot luck sarapan pagi. So SA merendang ayam pencen petang Ahad. Memang niat nak bawak rendang sebab ramai yang tak rasa rendang yang SA buat 2 minggu lepas.Itupun masih ada yang...
SURIA AMANDA · 4d ago

Wonderful Asia By Traveloka Kali Ini Ke Boracay Island Phillippines...

POTONGAN SEBANYAK RM 188 UNTUK HOTEL DAN PENERBANGAN MELALUI APPLIKASI TRAVELOKA..Hi korang...Promo Traveloka kembali lagi...yeeehaaaa....amboi..tau- tau jer Traveloka ni SA sedang merancang...
SURIA AMANDA · 1w ago

Siput Sedut RM8 Mahal Ke Murah?

Hi korang...Dari bulan puasa lepas SA nak sangat makan siput sedut tapi tak berkesempatan nak beli atau makan kat mana- mana...Siput Sedut Masak Lemak Cili Api memang fav SA..kalau ada lauk ni memang dah tak pandang dah lauk lain...mengadap ni jer la...
SURIA AMANDA · 1W ago

Jangan Guna Bahasa Alien Dengan Mak Ayah

😆😆😆Hi korang...SA tergelak besar bila baca kartun kat paper hari ni...terfikir nak share k...