Add Your Blog | | Signup
Sweetlilcraft · 1Y ago

Sulam Tuala

Tuala anak-anak kat nursery selalu tertukar? Apa kata sulam nama anak dan kartun kesukaan anak-anak, pasti tak tertukar dan anak-anak pun suka. Boleh juga dijadikan sebagai hadiah hari jadi,...
Sweetlilcraft · 1Y ago

Cerita 2015 dan Songket Passport Wallet

Beberapa minggu lagi tahun 2015 akan melabuhkan tirainya. Rupanya satu post pun saya tak kongsikan kat sini. Lamanya blog ni bersawang. Banyak cerita hendak dikongsikan tetapi masa tak begit...
Sweetlilcraft · 1Y ago

Applique Zipper Pouch

Salam..Seminggu dua ni banyak masa free, banyak juga senarai benda yang nak dibuat tapi perlahan juga projeknya sebab mudah penat. Anemia semasa mengandung memang penat. Ni dah masuk 31 ming...
Sweetlilcraft · 1Y ago

Diapers Changing Pad and Diaper Pouch

Hi semua,Minggu lepas siapkan diapers changing pad & diapers pouch. Kain untuk diapers changing pad tu 100% cotton dan imported dari US dan lapik belakangnya pula saya guna fabrik PUL (Polyu...
Sweetlilcraft · 1Y ago

Tempahan sulaman kini dibuka

Salam semua..Lamanya tak posting, last bulan Mac hari tu. Selepas disahkan mengandung anak ketiga, saya mabuk teruk. Langsung tak masuk bilik jahit apalagi memasak dan mengemas. Melepek je a...
Sweetlilcraft · 1Y ago

Hasil sulaman dan jahitan

Dah lama tak post kat blog. Hari ni nak share beberapa hasil jahitan dan sulaman, ada beberapa gambar dalam hp. Jadi inilah yang saja dapat dikongsi buat masa ni. Sesiapa nak tempah sulaman,...
Sweetlilcraft · 1Y ago

2014 Sweetlilcraft

Selamat Tahun Baru semua, harap-harap masih belum terlambat mengucapkannya. Sekarang Januari 2014, bila diingatkan semula.. saya mula menulis di blog ni pada tahun 2009. April 2009, sweetlil...
Sweetlilcraft · 1Y ago

New pattern: Granny Bag

Assalamualaikum,Dah lama tak menjenguk blog, dah bersawang dah. Hari ni masuk blog, tengok Michelle ada pattern baru. Granny Bag. Cantik jugak granny bag tu dan designnya lain dari yang lain...
Sweetlilcraft · 1Y ago

Hooded Towel

Hi..Lamanya tak update, memang sejak guna facebook ni jarang sangat buka blog. Rindu pulak kat blog, kalau dulu inilah tempat kongsi hasil kraf, cerita harian dan sebagainya.Anak baru dua, t...
Sweetlilcraft · 1Y ago

Last Sale at Michelle Pattern!!

Salam semua,Hi..Biasanya setiap Jumaat, Michelle buat sales yang dipanggil $5 Friday tapi mulai hari ini hingga Isnin, 7 Okt 2013 Michelle Pattern adakan jualan murah buat KALI TERAKHIR untu...