Add Your Blog | | Signup
Official | Sally Samsaiman · 1W ago

Diari Korea | Selesai Seoul, jom ke Gyeonggi-do dan Daegu!

Hai korang! huihhh...lama betul Sally tak update blog ni haaa...busy gila sekarang ni...Sally masih lagi ada kat Korea buat masa ni...alhamdulillah...ada perkembangan dalam bisnes Sally bawak orang berjalan ke Seoul...jadinya untuk expand lagi, selai...
Official | Sally Samsaiman · 3W ago

Review | Lacelle Diamond Daily by Bausch & Lomb.

Dah bulan Julai...maknanya dah masuk dua bulan Sally cuba guna contact lens...Zaman dulu a...
Official | Sally Samsaiman · 4W ago

Buku Rahsia Haji Bakhil, Panduan Kejayaan Seorang Hartawan.

Malaysia ni mmg terkenal dengan filem daripada arahan P.Ramlee..Walaupun dah berkali ulang, dah berkali tengok..kita tetap setia depan TV tu setiap kali ada siaran kan..Sally macam tu la tak tau la korang macam mana...Cerita pasal filem P.Ramlee, Lab...
Official | Sally Samsaiman · 4W ago

Pika Pika Sparkling Bright Tea Party & The Butterfly Project Malaysia.

Blog Sally ni bukannya ber"niche" beauty, lebih kepada lifestyle..tapi diberi peluang untu...
Official | Sally Samsaiman · 4W ago

Set penjagaan wajah terbaru dari Jepun, Pika Pika.

PIKA PIKA SKINCARE FROM JAPAN | Walaupun Kakak Kimchi korang ni pengguna tegar barangan pe...
Official | Sally Samsaiman · 1M ago

Diari Korea | Dapat makan nasi dengan lauk, proper meals finally!!

Bila keinginan makan tu lebih menebal daripada duduk melingkor...jadinya gagahkan jua diri...
Official | Sally Samsaiman · 1M ago

Festival Kebudayaan Hyo Seok di PyeongChang.

Kalau korang perasan...Sally banyak cerita pasal Korea, terutamanya kat area PyeongChang d...
Official | Sally Samsaiman · 1M ago

Diari Korea | Makan nasi tanpa perlu masak.

Sebahagian korang mungkin perasan dan mungkin juga ada yang tak tau...Sally ada kat Korea ...
Official | Sally Samsaiman · 1M ago

Berhari raya dengan Nasi Dagang & rakan blogger.

Tahun ni Sally tak balik raya dikampung..jadinya ramai kawan yang ambil kesempatan untuk d...
Official | Sally Samsaiman · 1M ago

Desserts time di Dairy Tooth, Sunway Pyramid

Dairy Tooth, Sunway Pyramid | Bila shopping, mmg seronok kalau sambil makan jajan kan...ka...