Add Your Blog | | Signup
The Sweet Escape of Lyn Yusoff · 1Y ago

So Cute!!

Hahahahaha... so cute both of them. Beriya2 dia ajak peluk last2 kena tolak dgn that girl. Tak putus harapan tu. Cuba dan cuba lagi.. Hahaha
The Sweet Escape of Lyn Yusoff · 1Y ago

LoVe Friday!!

The Sweet Escape of Lyn Yusoff · 1Y ago

Wordless Wednesday #241

Crooked House or Kryzywy Dommek is an unusual-shaped building in Sopot, Poland. Nice!!
The Sweet Escape of Lyn Yusoff · 1Y ago

New Update

Hi LoVers,Good morning everyone!!!Korang apa khabar?? Lama rasanya tak menulis dlm blog ni. Mmg ada update skit2, tapi yg simple2 jer. Nak menulis pjg2 tu mcm dulu tak bersemangat kaedahnya....
The Sweet Escape of Lyn Yusoff · 1Y ago

Wordless Wednesday #240

Wakakakaka.... ultraman pun dpt duit raya hahahhaa..Credited to Google image
The Sweet Escape of Lyn Yusoff · 1Y ago

Nak Bebel Lagi

The Sweet Escape of Lyn Yusoff · 1Y ago

Wordless Wednesday #239

Wakakakakakakaka!!
The Sweet Escape of Lyn Yusoff · 1Y ago

1437H : 1st Syawal #teamrayashahalam

Hi LoVers,Selamat Hari Raya again!! hehehe.Hari ini baru berkesempatan nak update entry untuk Syawal. Lyn tulis pun light2 jer lah yer, sbb tak berapa nak ada mood menulis skrg ni. hahahaaAs...
The Sweet Escape of Lyn Yusoff · 1Y ago

Coolness

Have a good weekend & enjoy ur open house!!!
The Sweet Escape of Lyn Yusoff · 1Y ago

Wordless Wednesday #238