Add Your Blog | | Signup
THROUGH MY EYES · 1Y ago

Restoran Bangi Dong BBQ cara Korea

Annyeong! Apa khabar semua? Moga berada dalam kesihatan yang baik. Lama betul aku tak menulis entri akibat kesibukan yang melanda diri. Sementara sempat aku mencuri masa untuk menulis, jadi ...
THROUGH MY EYES · 1Y ago

EID – Halal Korean Food – Bangi

Annyeong! Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua. Kepada yang muslim, macam mana persiapan hari raya? puasa macam mana, ada baik kah? Kali ini aku nak berkongsi tentang sebuah keda...
THROUGH MY EYES · 1Y ago

Trick dapat harga hotel murah dengan Agoda

Assalamualaikum dan Annyeong Haseyo kepada semua pembaca khususnya mereka yang bertitle backpackers, travellers, tourist, frequent flyers, pencari kedamaian dan pelbagai nama panggilan yang ...
THROUGH MY EYES · 1Y ago

The Parque Cafe

Kali ini aku nak perkenalkan korang dan café hunter dengan satu café yang agak menarik konsepnya. The Parque Café. Pertama kali aku tercome across dengan cafe ini melalui instagram (Duh~ man...
THROUGH MY EYES · 1Y ago

Meat Point (TTDI)

Hi pencinta makanan dan khususnya kepada pencinta daging. Kali ini aku nak berkongsi dengan anda semua sebuah kedai SteakHouse , Met Point TTDI yang terletak di Taman Tun Dr. Ismail, Kuala L...
THROUGH MY EYES · 1Y ago

Sakura Trip Seoul – Nami Island

Hi semua, memandangkan dah hampir setahun berlalu dan entri tentang trip Korea aku belum lagi habis apa kata kita habiskan Sakura Trip Seoul – Nami Island. Kepada Zaidi, get well soon bro, b...
THROUGH MY EYES · 1Y ago

Review Permai Hotel Kuala Terengganu

Beberapa minggu yang lalu aku sekeluarga telah ke Kuala Terengganu untuk majlis perkahwinan sepupu aku, Rafee dan gadis pilihannya Mieyna. Jadi salah satu misi pertama yang pertama apabila h...
THROUGH MY EYES · 1Y ago

Ocean Hauz – Bandar Baru Bangi

Hello pencinta makanan apa khabar anda semua? moga berada di dalam kesihatan yang baik hendaknya. Dah lama aku tidak menulis kerana kesibukan kerja, jadi kali ini aku nak berkongsi tentang s...
THROUGH MY EYES · 2Y ago

Fiq’s Gastronomy

Assalamuaikum!Annyeonghasyo! Sempena hari jadi aku yang ke ____ sila isi tempat kosong, kalau betul akan dapat hadiah. Okay, gurau, korang lah kena bagi aku hadiah, terbalik kot pula. Addres...
THROUGH MY EYES · 2Y ago

Sakura Trip Seoul – Eid | Lotte Mall Jamsil

19/4/2015 Hari ini perancangan asalnya hendak pergi Korean Folk Village, tapi memandangkan hari hujan jadi niat itu di batalkan. Tambahan pula kaki aku mengalami masalah dari segi kesihatan,...