Add Your Blog | | Signup
tidak bertajuk · 2M ago

Sept 2017 , Yea 2017

Assalamualaikum !Hihihihihi.Serious-lahhh I feel so excited ( for nothing ) sebab tetiba blogging balik. Like , blogging... macam " hey girl , blogging is sooo 2010 liddat " .Memang tetiba. ...
tidak bertajuk · 2M ago

Happy 26th !

Assalamualaikum wbt. :)It was my birthday........ a week ago. bahaha ! Wanted to post dekat Facebook je but ada banyak benda nak cerita so I guessed blog post will help kan ?Finally Im 26. W...
tidak bertajuk · 2M ago

August 2014

Assalamualaikum. thihi. :PLama gilaaaaaaaaaaa tak update kan ? After postponing a gazillion events to write about , tetiba rasa nak tulis blog. Macam kena seru gittu khennn. Haha ! Ada lagi ...
tidak bertajuk · 2M ago

Perak ; With Love and Cupcakes

helloooooo.. so finally apa yang aku dok risau dan nervous last entri dah pun berakhir. agak lambat la update dekat blog ni sebab malaih nak transfer gambarnya haaaa. nak update guna smartph...
tidak bertajuk · 2M ago

Finally ! :D

Assalamualaikum. wah gituuu beri salam kan. finally ni hari aku ada keinginan nak update. lama kauuuu tak bebel sini. 4 bulan lebih katanyaaa. bukan takde keinginan tapi semangat tu tak kuat...
tidak bertajuk · 2M ago

Sebab Hari Ini Cuti

#tajukkecil ; Random Macam BiasaAssalamualaikum semua orang. sudah 16 Ramadhan. dah masuk juzuk 16 ke belum mengaji ? kalau belum cepat kejar sementara masa masih ada. kalau tak nanti mengah...
tidak bertajuk · 2M ago

Ni Entri Kek. :D

#tajukkecil ; Hampir Sebulan Dah Tak Update.Assalamualaikum semua orang. selamat berpuasa. dah nak masuk 6 Ramadhan hoiiii cepatnya masa berlalu harap semua amalan kita diberkati lah semua h...
tidak bertajuk · 2M ago

Randomly Update.

#tajukkecil ; Siapa Yang Bakal Ku Panggil Sayang ?hi lovebirds dan angrybirds dan ladybirds. kekasih gelap sihat ? skandal sihat keeeeee ? okay foine Nurul Ain tak kelakar. tetiba update mac...
tidak bertajuk · 2M ago

2 Bulan Dan YRJS Home

#tajukkecil ; Cerita KerjaAlhamdulillah dah 2 bulan kerja. dalam pada stress kauu sampai jugak 2 bulan. dari tengok patient usung perut sekarang dah patient bersalin anak kembar lagi. sentap...
tidak bertajuk · 2M ago

Memancing Bersama Bapa

tak , sebenarnya bersama Kakak juga. sebab Kakak yang bertanggungjawab nak bawa semua pergi maka bertiga lah kita.apa nih Nurul Ain. sepatutnya beri salam dahulu. Assalamualaikum semua. seka...