Add Your Blog | | Signup
Today I Write... · 10M ago

Sydney 2016 ~ Free & Easy...

Hari ke-3 di Sydney bermakna hari terakhir saya disana...esoknya Isnin saya mau pulang ke pangkuan kekanak dia Malaysia....so plan arinie sbb free and easy kitorg gerak sendiri-sendiri jerla...
Today I Write... · 10M ago

Sydney 2016 ~ Scenic World Blue Mountain Australia ...

Assalamualikum....sambung lagi yer...selagi tak abis tak tenang jiwa...kali nie lambat sket up entry sbb ada 100 lebih gbr kat sini yang nak kena pilih...dah pilih, pilih lagi takut korang m...
Today I Write... · 10M ago

Sydney 2016 ~ Featherdale Wildlife Park...

wah gigih nmpknya pn blogger nie mengupdate blog hehe...macam biasalah datang mood rajin beginilah...tapi mood malas lagi banyak dari mood rajin...iolls busy tau hehe...so kali nie sambung a...
Today I Write... · 10M ago

Sydney 2016 ~ Here We Come Again...

Jangan terkejut pulak tenguk tak habis-habis cerita Sydney nie...klu perasan yg kali nie punya Sydney 2016...ya tak sampai setahun kembali semula saya di bumi kangroo yang damai...acehceh ma...
Today I Write... · 1Y ago

Sydney Trip 2015 ~ Circular Quay...

kali nie gambar tak banyak sangat nak share sbb tiap2 hari ponx pegi sini...jadinya the same picture, same person and same wardrobe outside...yerlah sweater sama jer, dalam lelain lah kan......
Today I Write... · 1Y ago

Sydney Trip 2015 ~ Taronga Zoo...

wehuu sambung balik cerita tahun lepas...dah nak setahun dah ingat2 lupa dah nie...tapi nak cerita juga tak kira...hari kedua kitaorg dah plan siap2 nak pegi Taronga Zoo...antara tempat mena...
Today I Write... · 1Y ago

Cerita Yang No. 3...

Disclaimer : extra panjang punya entry huhuAssalamualikum...lama dah tak bersiaran kekok rasanye...hehe 1st entry dalam tahun 2016 nie...terus nak masuk gear 2 nmpknya...nak cerita yang bera...
Today I Write... · 1Y ago

Alhamdulillah Syukur...

Assalamualikum semua...rindu ker ngan saya huhu...lama dah tak menulis rasa kekok plak nak start...klu tgk last post wishes untuk danial ariq punya besday kan...hutang lagi satu besday areel...
Today I Write... · 1Y ago

Danial is 2....

happy birthday my little man soon will become big brother...sudah 2 tahun kesayangan mama nie...tak puas rasa nak bergomol bermanja ngan dani tak lama lagi dani dah ada persaing...don't worr...
Today I Write... · 1Y ago

Sydney Trip 2015 ~ Sydney Sea Life Aquarium...

sambung lai cerita sydney...selagi sempat nak cerita jer...huhu ari nie dah 36 minggu dah pregnant, on time jer boleh nak bersalin dah...hehe tp doc cakap adalah lebih baik selepas 37 minggu...