Add Your Blog | | Signup

VISIBLE VOICE "when voice become visible, muteness become readable"

Malay
http://penaberkala.blogspot.com/
VISIBLE VOICE · 4h ago

DASHING ANYTIME EDT BERSAIZ POKET

Dulu, kalau nak ke mana-mana memang tak pernah nak bawa perfume. Bukan apa, sebab leceh. B...
VISIBLE VOICE · 1d ago

TEH TARIK MADU WARUNG PAK MAT PULAU PISANG DI KELANTAN

Sudah jadi lumrah kot, tempat-tempat best dan tempat-tempat makan famous di negeri sendiri...
VISIBLE VOICE · 1W ago

MEET & GREET BERSAMA DUTA MAYDAN : ELFIRA LOY, FAZURA DAN FATTAH AMIN

Pernah dengar tak tentang brand Maydan? First time aku tahu tentang produk Maydan ni bila ...
VISIBLE VOICE · 2W ago

AYAMAS KITCHEN READY-TO-EAT (RTE) KINI DI PASARAN

Baru-baru ini, Ayamas Kitchen tampil dengan produk baru iaitu pes segera dan sos segera ia...
VISIBLE VOICE · 3W ago

WARRIORS CHALLENGE DI UPNM TAWARKAN HADIAH BERNILAI RM25,000!

Korang dah register ke belum Warrirors Challange 2017 yang akan berlangsung di UPNM pada 11 November 2017 nanti? Kalau dah daftar, tahniah. Kalau belum daftar, don't worry! Ada berita baik untuk korang semua especially untuk pembaca blog penaberkala....
VISIBLE VOICE · 2W ago

RESIPI MUDAH AYAM MASAK MERAH DARI AYAMAS KITCHEN

Kalau korang pernah baca artikel-artikel berkaitanĀ DapurPB, mesti korang dah tahu kan apa ...
VISIBLE VOICE · 1M ago

KESERONOKAN HANGOUT DI IRDKL MALL SHAH ALAM

Cuti hujung minggu (weekend) atau Public Holiday tak tahu nak hangout ke mana? Apa kata ko...
VISIBLE VOICE · 2M ago

WARRIORS CHALLENGE 2017 KINI KEMBALI!

Pernah dengar tak tentang Warriors Challenge? Kalau nak tahu, Warriors Challenge 2016 meru...
VISIBLE VOICE · 2M ago

TRAVEL KIT DARIPADA HIMALAYA HERBALS HEALTHCARE

Pernah tak, time nak travel korang beria bawa deadorant spray, pencuci muka, body shower f...
VISIBLE VOICE · 3M ago

BURGER AYAM RENDANG DAN BURGER AYAM TELUR BERKEJU DI RASA UTARA

Kalau bab makan, aku tak memilih sangat. Dari gerai-gerai tepi jalan, restoran, sehinggala...