Add Your Blog | | Signup
Zara n family's blog.. · 15h ago

Air Asia Promo- gamble beli tiket lagi..

Salam semua..tengah bulan March lepas air asia ada buat promo lagi..untuk members, diberi peluang utk survey tiket 24hr earlier so mama pon amik peluang survey2 tiket..tapiii macam biasa tak...
Zara n family's blog.. · 5d ago

JJCM @ D'Western Corner Kuantan

Salam semuaaaa..best la minggu ni cuti sekolah kan..kurang berebut pagi2 siapkan anak..hihi..nway, mama off dulu entry Legoland..takde mood nak upload gmbar yg super banyak tu..so arini up c...
Zara n family's blog.. · 1W ago

Legoland Hotel Part 2

Salam Jumaat semua..yeayyyy..next week cuti sekolah dahh..seronok2..tapi kann..entry legoland tak habis lagi, next week isnin nak gi berjalan2 lagi ngan family plak..haha..takpelah kan..ada ...
Zara n family's blog.. · 2W ago

Legoland Hotel..hotel super mesra kanak-kanak

Salam semua..Finally baru nak update entry cuti2 mesia dengan anak2 tengah bulan februari lepas..haha..so destinasi kami kalini khas untuk menunaikan hajat anak2 yang nakkkk sgt ke Legoland....
Zara n family's blog.. · 2W ago

Riza Ammar Zareef turns 6!

Salam semua..28 February lepas genapla usia hero pertama mama 6 tahun..celebrate dekat skool jek dia..nak kek boboiboy taufan so maa tunaikan..hihi..tempah kat kedai kek jek sbb nak kek mura...
Zara n family's blog.. · 3W ago

New Awana Sky Way Cabel Car, Genting Highland

Sambungan kisah mama papa dating kat KL, kami checkout from hotel tgh hari tu..punyalah fikir nak terus balik ke..nak smbung dating..agagaga..tp mmg susah nak wat keputusan sbb setiap kali f...
Zara n family's blog.. · 4W ago

Bila mama papa dating @ KL

Salam semua..entry awal February aritu..terpaksaaaa tinggalkan anak2 kesayangan dengan bbysitter kat Kuantan sebabnya mama n papa kena dating berdua di KL..errr..bukan sengaja nak tinggal ya...
Zara n family's blog.. · 1M ago

Kacang pool, nasi beriyani gam dan mee bandung Batu Pahat

Salam semua..dah lamaaaa sgt tak jalan2 cari makan kat Batu Pahat..sebab utama nya setiap kali balik kampung, dua2 nenek Rengit and Parit Raja rajinnnn sgt masak kan..so dok umah dah kenyang...
Zara n family's blog.. · 1M ago

Pertama kali tengok sarkas..

Salam semua..nak update citer bulan Januari pulak..sebelum cuti tahun baru cina aritu sempat bawak aank3 gi tgk sarkas kat kuantan..bukan setakat anak2, mama papa pon bit eksited sebab perta...
Zara n family's blog.. · 1M ago

Geng panah memanah

Salam Isnin sume..kisah papa and anak dara harini..sejak dua menjak ni, papa dah ada geng main sukan memanah..hehe..jumpe satu restoren ni dia buat port utk archery..kalau tak silap harga rm...