Add Your Blog | | Signup
Zara n family's blog.. · 2M ago

2018 yang penuh dugaan

Assalamualaikum blog mama..Subhanallah..lamanya blog ni terabai kali ni..bukannya tak ingat..bukan juga tak rindu..tapi kekangan masa dan tenaga nak menghadap..few month lepas memang sibuk t...
Zara n family's blog.. · 4M ago

Hitam kuning @ company family day 2017

Salam Isnin semua..masa nenek ada kat Kuantan aritu sempat jugak nenek escort kami anak beranak gi family day company..masa sebelum tu mmg ingat malas nak join sebab papa takde kan..tapi dah...
Zara n family's blog.. · 5M ago

Bila nenek jadi peneman.

Bulan October lepas papa gi kursus kat Ipoh untuk 3++ minggu..so nenek pon sajelah datang teman kami anak beranak kat Kuantan..nenek naik bas ke sini..ikutkan hati mmg kesian tapi dia insist...
Zara n family's blog.. · 5M ago

Hari Keluarga Family Rengit 2017

Salam Isnin semua..ni cerita sempena cuti Hari Malaysia bulan September lepas..menjadi rutin keluaga sebelah mama untuk mengadakan hari keluarga setiap tiga tahun sekali..kali terakhir tahun...
Zara n family's blog.. · 5M ago

JJCM Kuantan - The Mint & Al-Maqha Cafe Steak Hub

Salam Jumaat semua..bahagia rasa dah nak hujung minggu kan..tapi lom gaji lagi so weken kang duduk dendian kat rumah jekla..hihi..nway, lama tak wat entry jjcm..dah kurang rajin terjah tpt2....
Zara n family's blog.. · 5M ago

Weekend @ Turtle Sanctuary, Cherating

Salam semua..harini nak update sket gambar masa weken bila tak ingat dah sebab lama sgt wat aktiviti ni..kikiki..disebabkan kebosanan tahan gaban, maka dok pikirlah mana nak bawak anak2 berj...
Zara n family's blog.. · 5M ago

4th pregnancy update

Salam semua..harini nak update sket pasal 4th pregnancy mama ni..dah masuk anak ke-4 dah lemau dah nak update pasal mengandung ha..kikiki..apepon, sekarang ni mama dah pon masuk 24 weeks..6 ...
Zara n family's blog.. · 5M ago

Familymoon @ Kundasang-KK 2017

Assalamualaikum semua...Phewwww..mama mungkir janji lagi..kesianlah blog makin lama makin sepi..huhuhu..nak wat backdated pon tak mampu dah rasanya..makin hari makin penat rasa..kalau kat ru...
Zara n family's blog.. · 6M ago

Kami @ Zoo Johor

Salam semua..kembali berentry backdated..hihihi..ni kisah anak2 lelaki mama yg sibukkkk nak ke zoo mase kami kat johor hujung bulan august lepas..kakaknya mmg malas nak jalan waktu panas2..t...
Zara n family's blog.. · 7M ago

Borak kosong

Salam semua..hmmm..lemau je ari isnin ni kan..dahla mama ni beria aritu ingat nak semangat update entry2 baru..sekali tu hampeh gak..kikiki..sebab utama, byk gambar kat nset husbnd tapi asyi...