Add Your Blog | | Signup
Zara n family's blog.. · 1W ago

Simple bday party for Zara Zareef Zayed

Salam Isnin semua..tak sampai seminggu dah nak raya..sekejap jek kan..mama masih gigih update entry backdated ngan harapan lepas cuti minggu depan leh terus tepek gambar raya..agagaga..so ar...
Zara n family's blog.. · 1W ago

11 Apr 2017 ~ Happy birthday kakak Zara..

Salam Ramadhan ke 20..backdated entry harini nak share gambar3 sempena bday anak dara mama yg ke 9 on 11 april lepas..balik keja just belanja bday gurl makan kat tempat fevret die jekla..hih...
Zara n family's blog.. · 2W ago

Family Outing @ Pantai Mok Nik, Kemaman

Salam Nuzul Quran semua..harini mama patutnya kerja sebab company tak amik public holiday Nuzul Quran..tapi since husband and anak2 cuti lagi..maka mama pon amik jekla cuti harini..nak siapk...
Zara n family's blog.. · 3W ago

05.04.17| Bday celebration @ OrenOren Delight

Salam semua..backdated entry bulan April plak..hihi..5 April tu birthday papa yang ke 35..so selain dari sedikit hadiah ikhlas dari mama untuk papa, mama pon belanjala papa makan special kan...
Zara n family's blog.. · 3W ago

Family Holiday @ Tanjung Leman Felda Residence

Salam semua..dah minggu kedua Ramadhan kita..so arini mama nak kongsi gambar2 masa percutian keluarga mama masa cuti sekolah bulan March lepas..cuti seminggu kan so mama adik beradik dah sep...
Zara n family's blog.. · 4W ago

Legoland Theme Park

Salam 4 ramadhan..nak mula gear mengupdate slow2..hihi..so entry throwback la ye semestinya..last entry aritu smpat citer pasal Hotel Legoland jek, so arini sambung tepek gambar kami sekelua...
Zara n family's blog.. · 1M ago

Salam Ramadhan 2017

Assalamuailaikum blog mama..aduhaiii..siannya blog ni terbengkalai dah sekian lama..niat nak update sekali skala pon dah ke laut rupanya..banyak sgt moment2 indah dalam family tak tercapture...
Zara n family's blog.. · 3M ago

Air Asia Promo- gamble beli tiket lagi..

Salam semua..tengah bulan March lepas air asia ada buat promo lagi..untuk members, diberi peluang utk survey tiket 24hr earlier so mama pon amik peluang survey2 tiket..tapiii macam biasa tak...
Zara n family's blog.. · 3M ago

JJCM @ D'Western Corner Kuantan

Salam semuaaaa..best la minggu ni cuti sekolah kan..kurang berebut pagi2 siapkan anak..hihi..nway, mama off dulu entry Legoland..takde mood nak upload gmbar yg super banyak tu..so arini up c...
Zara n family's blog.. · 3M ago

Legoland Hotel Part 2

Salam Jumaat semua..yeayyyy..next week cuti sekolah dahh..seronok2..tapi kann..entry legoland tak habis lagi, next week isnin nak gi berjalan2 lagi ngan family plak..haha..takpelah kan..ada ...