Add Your Blog | | Signup
Zara n family's blog.. · 1d ago

Hari Keluarga Family Rengit 2017

Salam Isnin semua..ni cerita sempena cuti Hari Malaysia bulan September lepas..menjadi rutin keluaga sebelah mama untuk mengadakan hari keluarga setiap tiga tahun sekali..kali terakhir tahun...
Zara n family's blog.. · 4d ago

JJCM Kuantan - The Mint & Al-Maqha Cafe Steak Hub

Salam Jumaat semua..bahagia rasa dah nak hujung minggu kan..tapi lom gaji lagi so weken kang duduk dendian kat rumah jekla..hihi..nway, lama tak wat entry jjcm..dah kurang rajin terjah tpt2....
Zara n family's blog.. · 1w ago

Weekend @ Turtle Sanctuary, Cherating

Salam semua..harini nak update sket gambar masa weken bila tak ingat dah sebab lama sgt wat aktiviti ni..kikiki..disebabkan kebosanan tahan gaban, maka dok pikirlah mana nak bawak anak2 berj...
Zara n family's blog.. · 1W ago

4th pregnancy update

Salam semua..harini nak update sket pasal 4th pregnancy mama ni..dah masuk anak ke-4 dah lemau dah nak update pasal mengandung ha..kikiki..apepon, sekarang ni mama dah pon masuk 24 weeks..6 ...
Zara n family's blog.. · 1W ago

Familymoon @ Kundasang-KK 2017

Assalamualaikum semua...Phewwww..mama mungkir janji lagi..kesianlah blog makin lama makin sepi..huhuhu..nak wat backdated pon tak mampu dah rasanya..makin hari makin penat rasa..kalau kat ru...
Zara n family's blog.. · 1M ago

Kami @ Zoo Johor

Salam semua..kembali berentry backdated..hihihi..ni kisah anak2 lelaki mama yg sibukkkk nak ke zoo mase kami kat johor hujung bulan august lepas..kakaknya mmg malas nak jalan waktu panas2..t...
Zara n family's blog.. · 1M ago

Borak kosong

Salam semua..hmmm..lemau je ari isnin ni kan..dahla mama ni beria aritu ingat nak semangat update entry2 baru..sekali tu hampeh gak..kikiki..sebab utama, byk gambar kat nset husbnd tapi asyi...
Zara n family's blog.. · 2M ago

Cuti sekolah @ KSL Hotel & Resort, JB

Salam Isnin semua..minggu UPSR kan minggu ni..sekolah zara takde cuti pon sempena UPSR..nway, gud luck utk anak2 kawan2 yg ada terlibat dengan UPSR ya..harini mama nak wat entry aktiviti cut...
Zara n family's blog.. · 2M ago

Berakhirnya cuti yang panjang..

Salam semua..selamat kembali bekerja masing2..hihi..mama ambik cuti since Rabu minggu lepas..tambah pulak cuti free PM bagi smalam..so total 6 ari lah off keja kan..best2x..hihi..nway, last ...
Zara n family's blog.. · 2M ago

Raya di Old Street Batu Pahat

Salam Isnin semua..minggu ni 2 hari je keja..yeayyy..ehh, plan nak cuti hari Rabu bwk anak2 gi jalan dulu sblm balik kampung tapi tak apply pon lg..hihi..harap2 bos approve lah..nway, arini ...